Shpërndaje në facebook shpërndajeni. Në twitter shpërndaje në linkedin shpërndaje në whatsapp. Ndani me email shkruar nga jazmin garibay ndërkombëtar. Marketing marketing dixhital. Marketingthe walking dead do të nisë lojën e tij video. Duke kërkuar të jetë po aq I suksesshëm sa ishte pokémon. Go legjendar në atë kohë në botë. Realiteti I shtuar po bëhet gjithnjë e më I rëndësishëm në zbatimin.

Milionë Dollarë, Sipas Shifrave Të Emarketer

Të parashikuara nga statistanë rastin eokémon. Go e vendosi atë në radar me suksesin. E tij të jashtëzakonshëm si një aplikacion.  lista e numrave te telefonit  Zhvilluesit vendosën një pokemon në klasë. Në një rrugë në koloni ose në zyrë. Suksesi I tij ishte I tillë që tashmë një nga serialet televizive që ka arritur të bëhet – të paktën në fillimet e tij – një fenomen kulturor. The walking dead. Do të nisë videolojën e tij.

Duke U Bërë Një Sukses Për Prodhuesin E Përmbajtjes Amc

lista e numrave te telefonit

Po kërkoni edhe ju një punë.Të dhënat e siguruara nga produksioni tregojnë se sezoni premierë. (I nisur midis 2010 dhe 2011) arriti një vlerësim mesatar prej 5.2 milionë shikuesish. Ndërkohë që ishte kësti I pestë I produksionit që pati performancën më të mirë në këtë drejtim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *